Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Spletna stran www.md-trade.si je skupaj s celotno objavljeno vsebino last podjetja MD Trade d.o.o. Uporaba kateregakoli tekstovnega, grafičnega, multimedijskega ali drugega spletnega materiala s te strani je za kakršnekoli druge namene prepovedana, razen če lastnik uporabo eksplicitno dovoli.
 
 

O piškotkih
 
Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje analize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.
 
Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje.
 
Čeprav z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

V kolikor se naknadno odločite, da piškotkov ne dovolite več, kliknite tukaj ali na dnu strani na povezavo "zbriši piškotke"
 
 

Dovolite še nasvet
 
Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku.
 
 

seznam naših piškotkov
 
ime: jfcookie[lang]
namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik
lastnik: naše podjetje
 
ime: plg_system_eprivacy
namen: za hranjenje vaše potrditve glede piškotkov
lastnik: naše podjetje
 
ime: _ga, _gid, _PREF
namen: za prikaz lokacije našega podjetja na Google Maps
lastnik: Google Inc

ime: naključna cifra
namen: piškotek za sejo, potrebne za delovanje strani (traja do konca seje in se nato pobriše)
lastnik: naše podjetje

 
 
 
 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?